Mediona participa com a convidada a les III Jornades Repensem l’escola

Repensem l'escola

El projecte Mediona, cap a on anem? ha despertat curiositat més enllà del municipi i la Fundació Ser.gi i el Moviment de Renovació Pedagògica de Girona ens han convidat a participar a les III Jornades Repensem l’escola, que se celebren el 19 d’octubre a l’Institut Vallvera de Salt. L’objectiu d’aquesta iniciativa és crear un espai de trobada i intercanvi entre la comunitat educativa i il·lusionar els equips docents a tirar endavant amb objectius innovadors i, de vegades, trencadors, més enllà de les dificultats o traves burocràtiques.

En aquesta tercera edició volen centrar la reflexió al voltant del binomi escola i societat, entenent que l’escola no educa tota sola. Pot l’escola continuar treballant al marge del context que l’envolta? Com l’incorpora? Aquestes, entre altres qüestions, seran l’eix vertebrador d’unes jornades a les quals ens fa molta il·lusió poder participar i aportar tota l’experiència viscuda durant aquest darrer any amb el projecte Mediona, cap a on anem?.

El 19 d’octubre es desenvolupa la jornada entre les 9h i les 17h a l’Institut Vallvera de Salt.

El projecte Mediona, cap a on anem? forma part de:

Taula 3. Escola i noves interaccions (11h30’ a 13h30’)

– Escola El Roure Gros de Santa Eulàlia de Riuprimer. Conèixer, descobrir i aprendre junts a través de la ciència. Presenta: Carme Alemany, mestra i tutora del centre.

– Escoles de Rubí. Enriquint la realitat: AR i QR dins i fora de l’aula. Presenta: Josep Maria Silva, professor de “Comunicació i interacció educativa” a la UAB i gestor territorial de l’Àrea TIC al Vallès Occidental.

– Municipi de Mediona. Mediona, cap on anem?. Participació i dinamització comunitària amb les escoles del municipi. Presenta: Servand Casas, alcalde de Mediona i tutor de l’Escola La Fassina.

– Escola Dalmau Carles, de Girona. Aprenent a programar, aprenem a pensar. Presenta: Laura Bartrons, tutora del centre.

Modera: Roser Batllori, membre del MRP.

Per a més informació:
http://www.fundaciosergi.org/2013/10/iii-jornada-repensem-lescola/

Anuncis

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s