Projeccions del Documental de poble a Mediona

El Documental de poble és el resultat d’un extens treball realitzat a les quatre escoles de Mediona: l’Escola La Fassina, l’Escola El Roure, l’Escola Epiqueia i l’Escola Renaixença al voltant del projecte Mediona: cap a on anem?. Aquest documental és fruit d’una teranyina d’entrevistes realitzades pels nens i les nenes. L’objectiu és fomentar el debat i organitzar una sèrie de trobades entre la població del municipi de Mediona que serveixin com a espai de trobada, reflexió i estructuració de propostes compartides. 

En primer lloc, hi haurà un passi del Documental de poble i també d’un recull videogràfic per exposar el procés de treball dut a terme, en clau familiar i dirigit als nens i les nenes participants, les persones entrevistades i la gent gran del poble que ha ajudat a donar la primera embranzida al projecte amb les cartografies audiovisuals. Aquesta cita serà el proper dimarts 25 de juny, de 18 a 21h, al Casal Medionenc de Sant Joan de Mediona.

Posteriorment, es realitzaran projeccions més del Documental de poble, seguides d’uns primers debats que aplegaran, per grups territorials de nuclis, els diversos veïns i veïnes de tot el municipi amb la idea d’anar construint plegats noves visions sobre el passat, el present i el futur de Mediona. Les dates i els horaris previstos són:

– Sant Joan de Mediona i Can Xombo – Dijous 27 de juny (19h a 21.30h)

– Les Cases Noves de Cal Pardo – Divendres 28 de juny (19h a 21.30h)

Sant Pere Sacarrera i les urbanitzacions de la Font del Bosc, Sant Elies i Can Paixano – Dissabte 6 de juliol (18h a 20.30h)

– Urbanitzacions de Can Xamaio, Monterrei Parc, Can Verdaguer i la zona del Terme de Baix – Dissabte 13 de juliol (18h a 20.30h)

Finalment, el 22 de novembre a la sala de plens de l’ajuntament, de 18h30′ a 20h se celebrarà l’acte de constitució i la primera reunió Consell de Poble de Mediona, amb la representació dels diversos nuclis de població. Tot seguit, al Casal Medionenc, es presentaran els resultats del projecte Mediona, cap a on anem?, es farà una devolució pública dels debats territorials de poble i també es compartiran amb els veïns i les veïnes els nous espais de participació del municipi: el Consell de Poble i el Consell Escolar Municipal.

Aquest acte inaugural donarà el tret de sortida a una acció participativa i una dinamització comunitària que serveixi per generar i consolidar, de mica en mica, un procés de discussió pública sobre la custòdia del territori, l’acció comunitària de tipus relacional i la convivència al municipi.

Us hi esperem!!!

CartellCartell

Anuncis

One response to “Projeccions del Documental de poble a Mediona

  1. Retroenllaç: Presentació del Documental de poble del projecte “Mediona: cap a on anem?” | A R T I B A R R I

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

w

S'està connectant a %s