Atents i organitzats

Els dilluns 27 de maig i 10 de juny van ser els dies de les entrevistes a l’Escola El Roure. Els nens i les nenes havien organitzat i distribuït els rols d’una manera molt clara dins el grup i un dels aspectes més rellevants van ser, en primer lloc, la bona sintonia que hi va haver entre els nens i les nenes i el personatge sorpresa del segon dia: en Jaume Figueres de Can Xombo i, en segon lloc, la fluïdesa de la figura del i la repreguntadora. 

El primer dia van entrevistar la Neus, la mare de l’Ona; en Llorenç, l’avi de la Magda i també un dels protagonistes de les cartografies audiovisuals; la Katrin, del centre “Lubary” d’equinoteràpia de Can Paixano. Després, a la segona tanda, vam baixar tots  i totes a Sant Joan de Mediona per anar-hi a trobar la resta d’entrevistats: la Maria Rosa, del quiosc (Julieta); la Gemma, una nena de l’escola Epiqueia i també participant del projecte (Ana); i en Nil, un ex-alumne de l’escola El Roure (Aicard i Ot).

El segon dia els nens i les nenes de El Roure van entrevistar en Paco, mestre de l’escola (Ot i Aicard); en Jaume Figueres, personatge sorpresa de Can Xombo (David); i la Mercè, mestra també de l’escola i participant del projecte (Miquel). A la segona part, els entrevistats i les entrevistadesde la mainada van ser la Bego, directora de l’escola (David); en Bill, el pare de la Loa; i la Pilar, professora d’institut i mare de la Sira i l’Ot.

NOTA: Properament inclourem les fotografies fetes durant la realització de les entrevistes.

Anuncis

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s