Un assaig molt col·laboratiu

Les preguntes individuals ja van quedar enllestides a l’última sessió a l’Escola Renaixença. Avui passarem a treballar la segona part de les entrevistes: aquella que relaciona tots els entrevistats a través de preguntes comunes. Per fer-ho, és important pensar quins punts en comú tenen tots ells. La majoria dels entrevistats no han nascut a Mediona, hi han arribat més tard. A partir d’aquí, la mainada de l’Escola Renaixença comença a elaborar el llistat de preguntes col·lectives.

“Per què heu vingut a viure a Mediona?”, “Dels dos llocs, a quin us quedaríeu a viure per sempre?” o “Quan i com vau descobrir que us agradava el municipi?” són algunes de les preguntes que han sorgit de la reflexió col·lectiva.

Després, els nens i les nenes fan el seu primer assaig de les entrevistes. El micròfon aquí, plantem el trípode allà, els repreguntadors poden asseure’s aquí… L’activitat ha creat un espai molt interessant de col·laboració entre tot l’equip. Així doncs, tot a punt per a rebre els convidats i les convidades!

A Renaixença, tot a punt!

Anuncis

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

w

S'està connectant a %s