I què li pregunto?

Avui, a l’Escola El Roure, la mainada comença a preparar la bateria de preguntes per als seus entrevistats i les seves entrevistades. La Katrin de Can Paixano, la Maria Rosa del quiosc o en Llorenç Gallart, l’avi de la Magda, seran alguns dels protagonistes de les seves entrevistes.

Al principi, dubten. Per on començar a formular preguntes? A poc a poc, en van sortint, començant per les més objectives fins a aspectes més personals envers el territori. Tan bon punt han anat acabant les entrevistes, la mainada s’ha anat apropant a la càmera i el trípode, protagonistes de la segona part de la sessió, per començar a experimentar.

Avui és hora de fer un primer assaig, tant tècnic com del format de l’entrevista. La mainada es reparteix entre els diferents rols i comencem! Se n’adonen de com s’ha d’enfocar el micròfon per a captar bé la veu, de la importància de no donar l’esquena a la càmera i de la necessitat de formular un “per què” davant d’una resposta que no queda clara. El proper dia s’elaboraran les preguntes comunes per als personatges i es farà un segon assaig. Així aprenem sobre la marxa!

El Roure en acció!                               El Roure en acció!

Anuncis

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

w

S'està connectant a %s