Primer pas: Enllestir la tria de personatges

El projecte Mediona, cap a on anem? ha iniciat una nova etapa, la fase en la qual els nens i les nenes de les quatre escoles de Mediona es converteixen en reporters de la història viva del poble. Aquesta primera setmana, els grups de nens i nenes tant de l’Epiqueia i La Fassina com d’El Roure i Renaixença han tancat definitivament la llista de personatges per entrevistar.

Amb l’ànim de tenir una bona radiografia de Mediona, cada grup ha  marcat un seguit d’aspectes a tenir en compte per trobar l’equilibri a nivell col·lectiu: l’edat, el gènere, el lloc on viuen, què fan o quines aficions tenen… Per fer això, cada escola ha elaborat una taula i ha situat en el mapa cada un dels personatges.

I, finalment, ho han aconseguit.  Hi ha nens i nenes que han hagut de sacrificar el seu personatge inicial per triar-ne un altre que s’adeqüés més a la pauta col·lectiva però han quedat tots i totes molt contents/es amb els i les personatges que han triat. Ara és moment de començar a documentar-se i també de començar a assajar! L’Escola La Fassina ha estat la primera a experimentar amb la càmera i amb el plató. El resultat… molts riures i nervis!

La Fassina en acció!                               La Fassina en acció!

Anuncis

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s