Segona trobada de les quatre escoles de Mediona

El proper 9 d’abril celebrarem la segona trobada entre les escoles de Mediona i la gent gran dins del projecte Mediona, cap a on anem?. Les escoles La Fassina, Renaixença, El Roure i Epiqueia ens trobarem de bon matí al Casal Medionenc de Sant Joan de Mediona, i de seguida se’ns afegirà la gent gran que ha participat a les cartografies audiovisuals del municipi.

En primer lloc, els nens i nenes prepararan l’exposició del treball fet al llarg d’aquests últims mesos sobre les seves històries de vida i, posteriorment, per escoles, aniran presentant les seves representacions col·lectives. A la trobada, també comptarem amb la participació especial del grup de gent gran que va elaborar les cartografies audiovisuals. Així la gent gran reprendrà el fil del projecte i podrà veure el treball elaborat per la mainada del municipi.

Després de l’exposició, els nens i les nenes començaran a donar a conèixer els diferents personatges del municipi que han escollit. Per fer-ho, dibuixaran el perfil del mapa de Mediona en un gran mural, hi situaran els diversos nuclis i, tot seguit, cada nen i nena hi col·locarà els seus personatges. Al migdia, anirem a dinar a l’Escola Epiqueia i jugarem plegats. Després farem cap a l’Escola La Fassina, on els nens i les nenes s’organitzaran en petits grups i debatran entre tots i totes quins personatges triaran per ser entrevistats.

Ja queda poc! Tenim moltes ganes que arribi la data!!! Serà un dia ben especial que posarà el punt i final a una etapa del projecte i suposarà l’inici d’una de nova.

Fins ben aviat i bones vacances!!!!

Sant Joan de Mediona

Anuncis

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

w

S'està connectant a %s