Sisena sessió: El rap dels fassinetes?

Reprenem la idea de la representació col·lectiva a l’Escola La Fassina. L’últim dia van pensar a fer una cançó per explicar als nens i nenes de les altres escoles com són ells i quina relació tenen amb Mediona. Avui ens posem a la feina, el primer que decideixen fer és escriure la lletra.

S’organitzen en petits grups per començar a triar temes i escriure estrofes. Hi ha grups amb la síndrome del paper en blanc, no saben ben bé per on començar. Ara bé, hi ha d’altres grups molt inspirats! Fins i tot el Bruno, que és en un dels grups on els versos corren amb més rapidesa, acaba col·locant-se la gorra de costat, molts tenen molt clar que volen fer un rap.

Els grups es van animant uns a altres i mentre uns canten, altres agafen idees inspiradores i, a poc a poc, ja no hi ha cap paper en blanc.

Després, uneixen tots els trossos i d’aquesta manera s’ha anat teixint una cançó que conté elements de cada nena i nena de la classe. Un rap col·lectiu!!! Els agrada molt, el resultat és molt xulo!

La Marta i altres nens comencen a pensar què podran posar-se i aquí és on tot el moviment s’atura per moments. Hi ha persones a la classe com la Carmen, la Nadia o la Judith que no els agrada la música rap. Com s’ho faran? Han de buscar un consens sobre l’estil musical i tothom s’hi ha de sentir a gust i representat. Finalitzem la sessió aquí, amb aquest debat a l’aire. La setmana que ve els nens i nenes li duran la lletra de la cançó al professor de música i entre tots i totes arribaran a un punt comú. La resta… tot misteri! 🙂

Quines ganes de veure el resultat!! Rap, pop, rock, folk… ja veurem quin estil musical acaben triant. El que sí sabem i el que sí és cert és que han creat una lletra entre tots i totes i el resultat és genial! Felicitats!

Fins el 9 d’abril!!!

Serà un rap?

Anuncis

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

w

S'està connectant a %s