Tercera sessió: Com farem la presentació col·lectiva?

A l’Escola Renaixença tot és passió a l’hora de treure i mostrar les històries de vida en forma de murals ben atapeïts de fotografies, però també hi ha qui es mostra vergonyosa i prefereix amagar la seva creació a sota de les altres. Hi tenen post-it enganxats amb el nom dels quatre personatges del municipi de Mediona que ha escollit cadascú. Han fet molta feina i senten molt d’orgull!

Els recordem que avui es tracta de preparar la presentació col·lectiva, com a grup d’alumnes de l’Escola Renaixença, de les vivències compartides durant el procés de creació de les històries de vida i també de tot el que han après i fan dia a dia al territori on viuen.

Després d’un petit debat, els i les alumnes decideixen organitzar-se en dos subgrups. Un equip farà una presentació més teatral, mentre l’altre s’ha decidit per elaborar una presentació en power point. Els uns i els altres faran servir tant imatges com textos breus, un subgrup en format digital i l’altre sobre cartolines de colors. Cada cop coneixen més i millor l’entorn, però costa… Tots plegats se senten de La Font del Bosc o de Sant Elies o de Sant Joan de Mediona, els resulta complicat entendre Mediona com un conjunt. Però anem pas a pas…

Teatre

Anuncis

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

w

S'està connectant a %s