Sisena sessió: Dividir la placa base i continuar els dissenys

Amb els davantals posats i les mans enfangades, a l’Escola El Roure s’organitzen les tasques per equips per donar continuïtat a la feina que es va fer el divendres. L’Ana, l’Èlia i l’Ona compten amb la col·laboració d’en Juan, i acaben de trossejar la placa base de la maqueta en trossos quadrats que després es puguin enfornar. L’Ot i l’Aicard, amb la Mercè, miren, remiren i mesuren com traspassar el mapa gran del municipi de Mediona a la maqueta de fang. La Julieta i la Magda acaben l’edificació del castell. La Loa i la Sira estan començant a dissenyar amb fang les construccions de l’Escola El Roure. En David i en Miquel fan l’església de Sant Joan de Conilles amb campanar i tot.

Més cap al final de la sessió, tots i totes s’han posat a fer la peça de casa seva en miniatura i també altres peces similars per acabar d’ubicar a la maqueta els diversos nuclis: Les Cases Noves de Cal Pardo, Sant Joan de Mediona, Can Xombo, Sant Pere de Sacarrera, La Font del Bosc, Sant Elies, Can Paixano, Monterrei Parc, Can Xamaio, Can Verdaguer i el Terme Baix.

Tot comença a agafar forma. Demanarem un mapa del municipi que tingui marcades les corbes de nivell perquè la mainada pugui treballar amb fang el relleu de la zona.

Plaques de fang

Anuncis

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

w

S'està connectant a %s