Quarta sessió: Què ens agrada?

A la tarda, visitem l’Escola La Fassina. Arriben tots i totes encara amb més fotos, i les ensenyen ben orgullosos! Avui en Marc ha portat una torreta i un petit tronc que serà la base de la seva història de vida; i en Jofre comença el seu projecte, no sap ben bé com anirà però amb una caixa de cartró i un fil-ferro està muntant una peixera molt original. Els i les que van acabant, li donen un cop de mà.

Continuen les fulles, les escorces i els papers de colors però avui aprofundim en què ens agrada, i també en els i les personatges que els acompanyaran en aquest viatge personal. Sembla que el futbol, la música i la natura són els elements més importants. I sobre la tria dels personatges, hi ha qui no sap com començar-hi a pensar però, finalment, s’atura, hi rumia i ràpidament li apareixen quatre persones al cap: “Ja els tinc!”.

La setmana que ve posarem punt i final a aquesta fase i començarem a parlar del que ara s’acosta… Posarem la mirada en el 9 d’abril, per organitzar la segona trobada entre les escoles de Mediona i amb la gent gran.

Fotos d'història de vida

Anuncis

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

w

S'està connectant a %s