Tercera sessió: Cartolines, escorces i una aranya!

A la última sessió de l’Escola La Fassina, els nens i nenes van decidir fer històries de vida entrellaçades amb l’entorn natural de Mediona. Tots i totes tenen milers d’aventures per explicar i totes elles se situen al bell mig de rierols, muntanyes… és per això que aquest serà l’eix de les seves històries.

La Marta ja l’ha portat acabada, es tracta d’un murall d’històries de vida i endevinalles. La resta encara s’hi ha de posar i hi ha diferències en el format. Per exemple, la Carmen ha portat un bon tros d’escorça i una caixa de cartró. Els altres duen milers de fotografies, les mostren orgullosos a la resta de companys i companyes mentre escullen els colors de les cartolines.  La Judith ha portat una bossa de plàstic plena de fulles de roure, també s’hi ha unit una aranya!

Cadascú busca el lloc més adient per a començar a crear la seva història de vida. En Marc farà tractament d’imatge amb l’ordinador però la resta prefereix jugar amb els papers de colors donant textures diferents a les seves imatges.

La sessió acaba i ens n’adonem que hem fet reculls de fotografies de quan eren petits però, podem saber com són a través dels seus murals? Entre tots i totes decidim que a la propera sessió hi afegirem més elements de com som. Fins la setmana que ve!

Cartolines de vida

Anuncis

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

w

S'està connectant a %s