Tercera sessió: Acolorint les capses!

Arribem a l’Escola Epiqueia i, entre les portes, sentim els nens i les nenes com van recordant els acords pactats a l’última sessió. Els han penjat a la paret, al costat dels exercicis per redactar la seva autobiografia i del mapa dels racons de Mediona. Tot a punt per començar a remenar pintures, ceres i tisores!

A una sala hi ha les tèmperes, a l’altra milers de revistes, tisores i cola per fer collage i a la darrera sala hi tenen llapissos de colors, retoladors, guixos… Tots tenen molt clar cap a on anirà la seva història de vida i la majoria d’ells comencen elaborant les capses que representen companys o les persones que els acompanyaran en aquesta camí. La Leah fa una capsa a la seva mare plena d’elements naturals i en Jacob dedica una capsa al seu avi fent de manobre. Cadascú troba un sentit a les seves capses i, fins i tot, la disposició té importància.

Les capses, a poc a poc, deixen de ser simples envasos per a convertir-se amb elements de personalitat, originals i carregats de símbols. Hi estan a gust i sembla que s’hi podrien passar hores! Però arriba l’hora de tancament de la sessió, amunteguen les capes acabades, netegen l’espai i, per cloure el taller, s’animen a cantar unes cançons. Fins la propera!

foto 054

Anuncis

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

w

S'està connectant a %s