Segona sessió: Un, dos, tres… teló!

Avui hem fet la segona sessió de reflexió sobre les històries de vida a l’Escola Epiqueia de Sant Joan de Mediona. Tots i totes han confeccionat unes llistes dels llocs més importants del territori, fins i tot també del paisatge! L’Aina i les seves companyes han volgut ressaltar Montserrat, que tot i que no forma part del territori sí que ho fa de les seves vistes.

També hem fet la tria dels i les personatges que els acompanyaran en aquest camí de descobriment personal. Per fer la posada en comú col·lectiva, hem vist que una manera divertida seria fent-ho a través del teatre-acció! Improvisació i un, dos, tres… teló! Hi ha qui ha representat l’avi, la cosina, el seu pare… Ha estat una estona molt divertida que ens ha servit per a conèixer una mica més l’entorn dels i les companyes.

A l’Epiqueia ja saben com materialitzaran les seves històries de vida: amb l’ús de capses de totes les mides i colors. La representaran tenint en compte l’espai tant de dins com de fora, les coses més personals i les que no ho són tant. Hem parlat d’altres qüestions relacionades i, finalment, després d’una assemblea intensa i plena de propostes han decidit teixir una nova idea: cadascú li donarà a un/a companya un objecte que creguin que el representa. Així doncs, cada història de vida també tindrà una mirada des de fora, potser un dau per al qui li agradi jugar a jocs de taula?

Apa doncs, la setmana que ve… COMENCEM!

Històries de vida amb caixes!

Anuncis

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

w

S'està connectant a %s