Segona sessió: A prop de la natura

Els nens i nenes de l’Escola La Fassina ens reben a primera hora de la tarda. Tenim una bona estona per acabar d’aprofundir en les històries de vida. Primer cada nen i nena ha elaborat una llista que agrupava els llocs més importants per ells i elles del municipi. La majoria d’aquests són espais oberts: la riera, la muntanya, el bosc… La majoria ha nascut a Mediona i el seu lligam amb l’entorn i la natura salta a la vista amb aquest exercici. D’espais tancats n’apareixen pocs.

I els personatges? A l’inici, no veueu clar això d’entrevistar a algú desconegut, però ràpidament descobreixen que hi ha moltes més persones de les que pensaven que els encurioseixen. I, per a mostrar-nos-ho, una mica de teatre! Qui comença? Hem rigut molt!

Finalment, decidim començar posar el fil a l’agulla a la idea de les històries de vida. Fins ara hem tingut sessions de reflexió individual i col·lectiva, la setmana que ve comencem a experimentar amb els materials per elaborar la història de vida. Però, com ho farem? Hem vist que els elements de la natura formen part d’ells i elles… així que entre tots i totes hem decidit que aquest seria l’eix connector i unitari de tots els projectes. I el format? Decideixen que cadascú, partint d’aquí, farà el que més li agradi.

Ja tenim ganes de començar a veure les estructures que munten!

Sant Joan de Mediona

Anuncis

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

w

S'està connectant a %s