Segona sessió: Sorgeix una forta arrel amb el municipi

La mainada de l’Escola El Roure és la primera a donar un nou pas en les seves històries de vida. Alguns dels nens i les nenes, com la Sira o l’Aicard ja tenen enllestida la seva línia del temps: l’han pintat, l’han dibuixat… Altres tenen pensades noves idees. La Loa hi vol posar fotografies i ens en mostra un munt.

Avui, però, anem un pèl més enllà i busquem connexions, tots i totes juntes, entre els records i el territori. L’Ot, la Sira i en Miquel no viuen al terme municipal i tenen dubtes de si tenen relació o no amb Mediona. Veiem-ho! En petits grups, hi comencen a treballar. El síndrome del paper en blanc s’escampa fins que un estira el fil i, a poc a poc, van apareixent llocs que formen part del seu dia a dia. El lloc que més comparteixen és el poliesportiu de Sant Joan de Mediona però també hi apareix l’Ajuntament, on hi fan coral, o d’altres espais més personals. Sembla que estan més connectats amb el territori del que pensaven al principi.

I després del territori, quines són les persones que formen part d’aquesta història de vida? A qui triarem per acompanyar-los en aquesta cerca? Cadascú ha completat la seva llista però això és només un esborrany. Encara els queden uns quants dies per acabar d’enllestir-la. Fins la propera sessió!

Poliesportiu de Mediona

Anuncis

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

w

S'està connectant a %s